Skip to main content
Sites-Greenpan-NL-Site

Speciale pannen voor speciale momenten

3 speciale pannen voor de prijs van 2!

Geef je keuken meer pit

Ben jij die standaard doordeweekse maaltijden ook zat? Probeer eens iets nieuws! Geef je keuken meer pit met onze speciale grillpannen, pannenkoekenpannen en vispannen.

Geniet nu van onze 2+1 GRATIS actie!

Sites-Greenpan-NL-Site

Op de grill

Geef je gerechten extra veel smaak met een grillpan! Of je nu zin hebt in een stevig stuk vlees, gegrilde groenten of gegrild fruit (heerlijk als dessert!)… met onze grillpannen geef je een volle smaak aan gerechten. Dankzij de perfecte grillijnen ziet het er nog mooi uit ook!

Tip: doe nooit vetstof in een grillpan, maar smeer de ingrediënten die je wilt grillen lichtjes in met olie.

Shop Grillpannen
Sites-Greenpan-NL-Site
Shop Grillpannen

Pannenkoek met een twist

Nog zo’n onmisbare keukenheld: een pannenkoekenpan! Ideaal voor goudgele pannenkoeken, zoet of hartig. Snel klaar en je kunt er alle kanten mee op!

Ook perfect om zelf flatbread te bakken. Beleg rijkelijk voor een gezonde lunch, presenteer met een lekkere tapenade als aperitiefhapje of serveer als bijgerecht bij een pittige Indische curry.

Tip: een pannenkoekenpan is ook handig om een omelet in te bakken.

Shop pannenkoekenpannen
Sites-Greenpan-NL-Site
Shop pannenkoekenpannen

Vrijdag visdag

Wist je dat je vis bij voorkeur volledig met vel en graat bakt? Dan komt de smaak namelijk het best tot z’n recht. Daarom ontwikkelden we speciale ovale vispannen, die ervoor zorgen dat de warmte gelijkmatig over de volledige vis verdeeld wordt. Perfect gebakken vis? Da’s een feest op je bord!

Tip: een vispan is ook ideaal voor het bakken van langwerpige stukken vlees, zoals worsten of spareribs.

Shop vispannen
Sites-Greenpan-NL-Site
Shop vispannen
Op het menu:

Verse vis

Ga jij vaak voor een vertrouwd en veilig recept? Kom uit die comfortzone en probeer eens iets nieuws! Samen koken, glaasje wijn erbij… Dat is genieten! Deze vis met verse kruidenboter, citroen en rozemarijn is perfect voor een smaakvolle en gezellige avond.

Ontdek het recept
Sites-Greenpan-NL-Site
Ontdek het recept
global.nocontent