Skip to main content

Smart Marble collectie

Pannen saai? Onze Smart Marble collectie zeker niet! Deze collectie is helemaal on trend, presteert geweldig en ziet er fantastisch uit op foto: 100% Instagramproof! 

Shop nu
Sites-Greenpan-NL-Site
Shop nu
Het product

Wat maakt Smart Marble bijzonder?

Gezonde antiaanbaklaag
Deze collectie heeft een Thermolon keramische antiaanbaklaag. Die is volledig PFAS-vrij, makkelijk in gebruik en schoon in een handomdraai!
Opvallend design
Deze collectie is een echte showstopper. Het stijlvolle zwarte design en de V-vormige handgrepen met marmerlook zijn een lust voor het oog en 100% Instagramproof!
Stapelbaar ontwerp
Dankzij hun unieke vorm kun je de pannen uit deze collectie compact op elkaar stapelen, zodat ze maar liefst 30% minder plaats innemen in de kast.

Smart Marble 2-delige koekenpannenset

Het stijlvolle design van onze Smart Marble collectie geeft je keuken onmiddellijk een boost! Deze limited edition is ook perfect voor food styling en fotografie. De pannen hebben een uniek, stapelbaar ontwerp en een naadloze binnenkant die makkelijk schoon te maken is.

Shop nu
Sites-Greenpan-NL-Site
Shop nu

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antiaanbaklaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antiaanbaklagen.

Sites-Greenpan-NL-Site

Speciaal voor jou

Je hebt niet altijd tijd om uren in de keuken te staan om een gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom zijn onze producten mooi maar praktisch, kwalitatief maar makkelijk in onderhoud en slim maar eenvoudig.

Onze Barcelona collectie warmt snel op, zorgt voor perfecte resultaten op alle vuren en is makkelijk schoon te maken. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer tijd met familie en vrienden. Wil je lang en veel plezier hebben van onze producten? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-NL-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent