SALE - tot 40% op geselecteerde items!
Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren
Nieuwsbrief | Schrijf je in en ontvang 15% korting
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Hak de pinda's in stukken en bak ze 1 minuut in een verwarmde wokpan tot ze licht geroosterd zijn. Zet opzij. Verwarm in dezelfde wokpan 1 eetlepel arachideolie op middelhoog vuur. Roerbak de knoflook en lente-uitjes 1 tot 2 minuten, tot ze zacht zijn.
Roer de zoete chilisaus en een scheut water erdoorheen en doe de geweekte noedels erbij. Roerbak nog een minuut of 3.
Doe er dan de plakjes paksoi en de rauwe scampi's bij en laat nog 3 tot 5 minuten bakken.
Breng op smaak met fijngehakte koriander (bewaar wat voor straks), het limoensap en 2 eetlepels vissaus.Garneer met de geroosterde pinda's en wat korianderblaadjes.
Scandinavische look en feel
Robuuste anti-aanbaklaag
Extra bakoppervlak
Kleur en comfort
Functioneel en elegant