Skip to main content

SALE - tot 40% op geselecteerde items!

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Nieuwsbrief | Schrijf je in en ontvang 15% korting

Padova collectie

Onze Padova collectie werd ontworpen door chefs die streven naar perfectie en houden van een vleugje luxe in de keuken. De pannen uit deze reeks hebben een dikke gesmede aluminium bodem en duurzame roestvrijstalen handgrepen met een geavanceerde goudkleurige coating. 

Sites-Greenpan-NL-Site
Het product

Wat maakt Padova bijzonder?

Gezonde antiaanbaklaag
Deze reeks heeft een geavanceerde Thermolon keramische antiaanbaklaag. Die zorgt voor perfecte bakresultaten met minder olie of boter, en ze is volledig PFAS-vrij. Gezond koken was nog nooit zo makkelijk!
Sensationeel design
Deze collectie is verkrijgbaar in unieke kleuren en steelt de show met zijn matte goudkleurige handgrepen. De ideale manier om je keuken een luxueuze toets te geven. Nu al de favoriet van food stylisten en fotografen!
Extreem duurzaam
Dankzij het gebruik van hoogwaardig versterkt aluminium en een dikke gesmede bodem is deze reeks perfect voor intensief dagelijks gebruik.

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antiaanbaklaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antiaanbaklagen.

Sites-Greenpan-NL-Site

Speciaal voor jou

Onze collecties zijn mooi, maar praktisch. Kwalitatief, maar makkelijk in onderhoud. Slim, maar eenvoudig. Je hebt niet elke dag tijd om uren in de keuken te staan, om een lekkere en gezonde maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom warmt onze Padova collectie snel op, werkt ze perfect op elk fornuis en is ze makkelijk schoon te maken. En dan hebben we het nog niet gehad over het fantastische design: een minimalistisch ontwerp, unieke kleuren en goudkleurige handgrepen. Het perfecte plaatje! Een must-have voor iedereen die houdt van food styling en fotografie. Benieuwd hoe je deze collectie het best gebruikt en onderhoudt? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-NL-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent