Skip to main content

Mayflower collectie

Ontdek onze mooie Mayflower collectie met een Scandinavische look & feel. Perfect om wat meer kleur en gezelligheid aan je keuken toe te voegen!

Sites-Greenpan-NL-Site
Het product

Wat maakt Mayflower bijzonder?

Gezonde antiaanbaklaag
De Thermolon keramische antiaanbaklaag is volledig PFAS-vrij en bevat geen schadelijke chemische stoffen.
Uniek design
De speciale kleur en houten handgrepen geven de collectie een Scandinavische look & feel.
Kwalitatieve materialen
Haal het maximale uit je kookkunsten met het kwalitatieve aluminium design en de dikke gesmede bodem, die snel en gelijkmatig opwarmt.

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antiaanbaklaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antiaanbaklagen.

Sites-Greenpan-NL-Site

Speciaal voor jou

Je hebt niet altijd tijd om uren in de keuken te staan om een gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom zijn onze producten mooi maar praktisch, kwalitatief maar makkelijk in onderhoud en slim maar eenvoudig.

Onze Mayflowercollectie warmt snel op, levert perfecte resultaten op alle vuren en is makkelijk schoon te maken. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer tijd met familie en vrienden. Wil je lang en veel plezier hebben van onze producten? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-NL-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent