Skip to main content

SALE - tot 40% op geselecteerde items!

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Nieuwsbrief | Schrijf je in en ontvang 15% korting

Sites-Greenpan-NL-Site

Sale

Tot 40% korting op PFAS-vrije pannen

Gezonde pannen voor lage prijzen

De sale is begonnen!

Ontdek onze deals en krijg tot 40% korting op je favoriete items. Een nieuwe koekenpan of meteen een hele set? Elegant zwart of liever een kleurtje? Dit is hét moment om jouw keuken een make-over te geven met onze PFAS-vrije pannen!

Shop nu
Sites-Greenpan-NL-Site
Shop nu
PFAS-vrij

Alles over PFAS

PFAS zijn chemicaliën die producten water-, vet- en vuilafstotend maken. Het wordt echter steeds duidelijker dat ze erg schadelijk zijn voor mens en milieu. Is er reden tot bezorgdheid? En kunnen we PFAS vermijden? 

Meer over PFAS-vrij
Meer over PFAS-vrij

15 jaar PFAS-vrij koken

Zo maken wij het verschil

Bij GreenPan kijken we verder dan de buitenkant van onze pannen. Het verschil? Dat zit in onze antiaanbaklaag. In 2007 ontwikkelden we de eerste pannen ter wereld met een gezonde, PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Het was het begin van een échte revolutie!

Lees meer
Sites-Greenpan-NL-Site
Lees meer

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antiaanbaklaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antiaanbaklagen.

Sites-Greenpan-NL-Site
global.nocontent