Skip to main content
Sites-Greenpan-NL-Site

Gezond koken begint bij GreenPan

Keramische antiaanbaklaag zonder PFAS

nieuw

PFAS-vrij

Keukenapparaten

Al sinds 2007 helpen we mensen gezond koken met onze PFAS-vrije pannen. Maar wat als je je volledige keuken PFAS-vrij kon maken? Dat kan! We ontwikkelden namelijk een nieuwe generatie premium keukenapparatuur. Die hebben een Thermolon™ Volt keramische antiaanbaklaag zonder schadelijke PFAS-chemicaliën. Daarmee kook je niet alleen gezonder, maar ook sneller en makkelijker. Ontdek een nieuwe wereld boordevol smaak, zónder PFAS. 

Shop keukenapparatuur
Sites-Greenpan-NL-Site
Shop keukenapparatuur
PFAS-vrij

Alles over PFAS

PFAS zijn chemicaliën die producten water-, vet- en vuilafstotend maken. Het wordt echter steeds duidelijker dat ze erg schadelijk zijn voor mens en milieu. Is er reden tot bezorgdheid? En kunnen we PFAS vermijden? 

Meer over PFAS-vrij
Meer over PFAS-vrij

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antiaanbaklaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antiaanbaklagen.

Sites-Greenpan-NL-Site
global.nocontent