Skip to main content
Sites-Greenpan-NL-Site

Gezond koken

Gezond koken in 1, 2, 3!

Druk, druk, druk? Spendeer dan minder tijd in de keuken! Wij helpen je op weg met slimme tips en onze favoriete recepten. Verrassend snel, waanzinnig lekker en altijd gezond!

Shop gezonde pannen
Shop gezonde pannen
Maak een weekmenu
Een goede planning is het halve werk! Denk in het weekend al na over een weekmenu en haal alle ingrediënten in huis. Zo verlies je ’s avonds geen tijd met het bedenken van een gerecht en hoef je niet halsoverkop naar de winkel te rennen.
Kook extra porties
Als je toch aan het koken bent, kun je net zo goed een paar extra porties maken. Die kan je bewaren in de diepvries en ze komen ongetwijfeld van pas op drukke dagen. Een kleine moeite die je veel tijd bespaart!
Gebruik diepvriesgroenten
Zorg dat je altijd een voorraad (voorgesneden) diepvriesgroenten in huis hebt. Wist je dat ze evenveel en soms zelfs méér voedingsstoffen bevatten dan verse groenten? Bovendien verlies je geen tijd met het schoonmaken en fijnsnijden van je groenten. Win-win!

Snelle shakshuka

Hét ultieme snelle en gezonde gerecht: shakshuka! Dit eenpansgerecht op basis van tomaten is een makkelijke manier om je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen en is ideaal om restjes op te gebruiken.

Voor een shakshuka boordevol smaak voeg je lekker veel kruiden toe, zoals knoflook, komijn, paprikapoeder en cayennepeper. Nog een voordeel van dit gerecht: je moet maar één pan afwassen. Handig toch?

Naar het recept
Sites-Greenpan-NL-Site
Naar het recept

Zuiderse zalm met broccoli en kerstomaten

Nog zo’n topgerecht dat snel, makkelijk én gezond is: zalm, broccoli en kerstomaten overgoten met een zuiders sausje! Ook hiervoor heb je maar één pan nodig. Het geheim zit ‘m ook hier in de juiste kruiden en zwarte Kalamata-olijven. Weinig werk en ontzettend lekker!

Tip: zorg altijd voor een goed gevuld kruidenrek. Zo kun je een eenvoudig gerecht snel omtoveren tot een echte smaakbom!

Ontdek het recept
Sites-Greenpan-NL-Site
Ontdek het recept
Simply Healthy

Ontdek onze collecties

Wil je koken in een razendsnel tempo? Dan zit je goed bij GreenPan! Onze pannen warmen snel op, zodat je geen tijd verliest en onmiddellijk kan beginnen met koken. Bovendien zijn ze net zo snel weer schoon. Minder afwas, meer vrije tijd!

Bekijk onze collecties
Sites-Greenpan-NL-Site
Bekijk onze collecties
Simply Healthy

Snel koken als een pro

Met onze Barcelona collectie kook je niet alleen razendsnel, maar ben je ook nog eens een echte topchef!

Deze premium reeks is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt keer op keer voor een geslaagd resultaat.

Barcelona werd niet voor niets meermaals verkozen tot BEST GETEST!

Shop de collectie
Sites-Greenpan-NL-Site
Shop de collectie
global.nocontent