SALE - tot 40% op geselecteerde items!
Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren
Nieuwsbrief | Schrijf je in en ontvang 15% korting
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Maak de venkel schoon en snijd in plakjes van een halve centimeter. Houd het loof van de venkelknollen apart.
Bestrijk de plakken venkel met olijfolie. Kruid ze met peper en zout en grill ze goudbruin in je grillpan. Zorg ervoor dat je grillpan goed warm is.
Maak ondertussen de mosterddressing. Meng de mosterd, honing, peterselie en het citroensap met 8 eetlepels olijfolie. Roer goed en kruid af met peper, zout en chilivlokken.
Giet de mosterddressing over de gegrilde venkel en werk af met het venkelloof.
Unieke toevoeging
Robuuste anti-aanbaklaag
Kleur en comfort
Voor dagelijks gebruik
Licht, comfortabel en veelzijdig
Elegant en efficiënt