Skip to main content
Ontvang nu 20% korting op alle sets

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Power up your healthy kitchen - ontdek meer

Craft collectie

Je houdt van een traditionele look, maar wilt niet inleveren op comfort en gebruiksgemak? Onze Craft collectie combineert het beste van twee werelden! Het authentieke design, de moderne technologie, duurzame materialen en een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag zorgen voor optimaal gebruiksgemak.

Sites-Greenpan-NL-Site
Het product

Wat maakt Craft bijzonder?

Gezonde antiaanbaklaag
Deze collectie is afgewerkt met onze geavanceerde Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag: superglad, extreem duurzaam en volledig PFAS-vrij.
Voor intensief gebruik
Een duurzame constructie van gehard aluminium, stevige roestvrijstalen handgrepen met een matzwarte coating en roestvrijstalen deksels met geëtste details. Er is niets dat deze collectie niet aankan.
Slim design
Onze Craft koekenpannen hebben een slim design met 25% extra bakoppervlak. Da’s extra veel plaats om te experimenteren met nieuwe ingrediënten en smaken! De verzonken rivetten zorgen bovendien voor een naadloze en makkelijk schoon te maken binnenkant.

Waarom GreenPan

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antiaanbaklaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antiaanbaklagen.

Sites-Greenpan-NL-Site

Speciaal voor jou

Je hebt niet altijd tijd om uren in de keuken te staan om een gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom zijn onze producten mooi maar praktisch, kwalitatief maar makkelijk in onderhoud en slim maar eenvoudig.

Onze Craft collectie warmt snel op, zorgt voor perfecte resultaten op alle vuren en is makkelijk schoon te maken. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer tijd met familie en vrienden. Wil je lang en veel plezier hebben van onze producten? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-NL-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent