Gezond de zomer in: 21% korting bij aankoop vanaf €150
Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren
Nieuwsbrief | Schrijf je in en ontvang 15% korting
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Snij de aubergines in blokjes van 2 cm. Bestrooi met zout en laat 30 minuten staan zodat het zout het vocht uit de aubergines kan opnemen. Spoel de aubergines en dep droog met keukenpapier.
Verwarm 1 eetlepel arachideolie in een pan. Bak de ui, selderij en knoflook tot ze glazig zijn. Doe er de gehakte tomaten bij en laat 5 minuten inkoken.
Doe er nu de suiker, balsamicoazijn, rozijnen, kappertjes en olijven bij. Laat nog 5 minuten pruttelen.
Verwarm in een tweede pan 1 el arachideolie en bak de blokjes aubergine in 5 minuten goudbruin. Doe de aubergine bij de tomatensaus en breng weer zachtjes aan de kook. Breng op smaak met zout en peper.
Doe vlak voor het serveren de bladpeterselie en munt bij de caponata. Even lekker koud als warm!
Robuuste antiaanbaklaag
Als beste getest
Voor intensief gebruik
Ongeëvenaarde prestaties
Multifunctioneel en duurzaam