Skip to main content

BLACK FRIDAY deals tot wel 50% korting! Shop nu

Gratis verzending vanaf €50 - Gratis retourneren

Vanwege grote Black Friday drukte kan je verzending wat langer duren dan normaal

Filter voor 1 + 1 gratis
Filter voor 1 + 1 gratis

1 + 1 gratis


Wat je moet weten over Black Friday
Het is Black Friday bij GreenPan! Van 22-11-2021 (19-11 voor Early Access klanten) tot en met 29-11-2021 profiteer je van torenhoge kortingen op geselecteerde producten en krijg je toegang tot dagelijkse deals en exclusieve producten. We geven je hier graag meer informatie over de kortingen, dagelijkse deals en pre-register producten.

Kortingen
Alle kortingen zijn berekend op basis van onze adviesprijzen. De korting wordt automatisch verrekend in je winkel
mandje en is niet geldig in combinatie met andere acties.

De 1 + 1 gratis actie is alleen geldig op producten met het ‘1 + 1 gratis’ label. Wanneer je van deze actie gebruik wilt maken, voeg je twee producten met het ‘1 + 1 gratis’ label toe aan je winkelmandje en het product met de laagste prijs krijg je gratis.

Onze Black Friday kortingen zijn geldig tot en met 29 november zolang de voorraad strekt.

Deal of the day
Ontdek ‘8 days of deals’ bij GreenPan! Elke dag is een Black Friday product de deal of the day: dit betekent dat je extra korting krijgt bovenop de Black Friday korting.

Pre-register producten
Sommige producten hebben een ‘pre-register’ knop omdat ze nog niet beschikbaar zijn. Klanten die zich hiervoor registreren ontvangen een e-mail zodra het product beschikbaar is en kunnen het vervolgens met Black Friday korting bestellen.

Mogelijke vertragingen
Vanwege grote drukte tijdens Black Friday en de daaruit voortkomende drukte bij de bezorgdiensten kan er vertraging ontstaan in de verwerking en levering van je pakket. We bedanken je alvast voor je begrip.
global.nocontent