Skip to main content
Recept

Biefstuk met wokgroenten

Gezond wokgerecht
25 min
4 personen
Sites-Greenpan-NL-Site

Ingrediënten

  • 2 theelepels olijfolie
  • 640 g runderbiefstuk
  • 1 hele rode ui, in fijne ringen
  • 1 hele gele paprika, ontpit en in fijne schijfjes gesneden
  • 1 portie peultjes of sugar snaps (hoeveelheid naar keuze)
  • 1 portie broccoli, schoongemaakt en in kleine roosjes gesneden
  • 2 eetlepels sojasaus
  • peper en zout, versgemalen
  • verse koriander, gesneden

Voorbereiding

Step 1

Verhit de olie in een wok of bakpan. Doe het vlees erbij en bak tot het naar smaak gaar is (ongeveer 3 tot 4 minuten voor medium).

Step 2

Haal het vlees van het vuur, dek af met folie en laat het even rusten terwijl je de groenten klaarmaakt.

Step 3

Doe de rode ui, paprika, peultjes en broccoli in de wok of bakpan en roerbak gedurende 3 à 4 minuten. Breng de groenten op smaak met sojasaus, zout en peper. Voeg de koriander toe en verdeel het geheel vervolgens over vier borden. 

Step 4

Snij het vlees in plakken en leg de groenten bovenop. Serveer met kleurrijke groenten.

global.nocontent