Skip to main content
Sites-Greenpan-NL-Site

Duurzaam koken

Mooier dan ooit

“We proberen duurzame keuzes te maken, ook in de keuken. Veel mensen denken dat duurzaam en design niet samengaan, tot je de collecties van GreenPan ziet. Volledig PFAS-vrij, beter voor het milieu en ontzettend mooi. We zijn helemaal verliefd op de Mayflower-reeks. Die speciale kleur en houten handgrepen zijn echt prachtig. Onze pannen passen nu perfect bij onze Scandinavische keuken!”

Shop de Mayflower collectie
Shop de Mayflower collectie

Ontdek de wereld van GreenPan

Wat maakt ons uniek?

Pioniers

15 jaar geleden zetten we de wereld op z’n kop met onze PFAS-vrije keramische anti-aanbaklaag. Vandaag de dag hebben we nog steeds de beste keramische anti-aanbaklaag op de markt. Daar zijn we trots op!

 

Altijd PFAS-vrij

Onze keramische anti-aanbaklaag is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen. Zonder PFAS! En wist je dat we ‘m zelf produceren? Zo heb jij gegarandeerd volledig PFAS-vrije pannen.

 

High-tech design

De perfecte pan is kwalitatief én handig in gebruik. Dankzij onze slimme technologieën creëer jij iedere dag perfecte bakresultaten! En dat-ie er mooi uitziet, daar zorgt ons Belgische designteam voor.

Sites-Greenpan-NL-Site

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties, smakelijke recepten en tips om gezond te koken.

Ontdek onze waarden

KIEZEN VOOR GREENPAN IS...

gezonder koken

“Supergezond koken voor de kids lukt misschien niet elke dag, maar ik gebruik wel altijd een gezonde pan van GreenPan. Daar zweer ik bij! Zeker sinds ik weet dat veel antiaanbaklagen schadelijke PFAS-stoffen bevatten. Koken met een gezonde pan is gewoon een hele makkelijke stap naar een gezondere levensstijl.” 

Kijk in Annes keuken
Sites-Greenpan-NL-Site
Kijk in Annes keuken

KIEZEN VOOR GREENPAN IS...

kiezen voor the original

“Hoe beter de pan, hoe beter het gerecht! Daarom gebruik ik altijd GreenPan. Zij zijn de uitvinders van de PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag en hun producten zijn fantastisch. Niets is beter dan het origineel, toch?” 

Kijk in Alexanders keuken
Sites-Greenpan-NL-Site
Kijk in Alexanders keuken
global.nocontent