Skip to main content
Sites-Greenpan-NL-Site

Topkwaliteit

Met een hart voor jouw gezondheid

“Met twee kleine kinderen in huis, vind ik het belangrijk om gezond te koken. Wist je dat de juiste pannen al een groot verschil maken? Daarom gebruik ik altijd GreenPan. Mijn favoriet? De Barcelona! Daar kook ik elke dag mee. Deze collectie is volledig PFAS-vrij, gemaakt van hoogwaardige materialen en kan tegen een stootje. Dat is nodig in onze keuken, geloof me. Ik kook er echt graag mee!”  

Shop de Barcelona collectie
Shop de Barcelona collectie

Ontdek de wereld van GreenPan

Wat maakt ons uniek?

Pioniers

15 jaar geleden zetten we de wereld op z’n kop met onze PFAS-vrije keramische anti-aanbaklaag. Vandaag de dag hebben we nog steeds de beste keramische anti-aanbaklaag op de markt. Daar zijn we trots op!

 

Altijd PFAS-vrij

Onze keramische anti-aanbaklaag is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen. Zonder PFAS! En wist je dat we ‘m zelf produceren? Zo heb jij gegarandeerd volledig PFAS-vrije pannen.

 

High-tech design

De perfecte pan is kwalitatief én handig in gebruik. Dankzij onze slimme technologieën creëer jij iedere dag perfecte bakresultaten! En dat-ie er mooi uitziet, daar zorgt ons Belgische designteam voor.

Sites-Greenpan-NL-Site

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties, smakelijke recepten en tips om gezond te koken.

Ontdek onze waarden

KIEZEN VOOR GREENPAN IS...

bouwen aan een duurzame wereld

“Duurzaam leven, dat is meer dan een eigen moestuintje hebben. Wist je dat veel antiaanbaklagen gemaakt worden met PFAS? Dat zijn chemische stoffen die schadelijk zijn voor onze gezondheid en voor het milieu. De keuze voor PFAS-vrije pannen is dus snel gemaakt!” 

Kijk in Louises keuken
Sites-Greenpan-NL-Site
Kijk in Louises keuken

KIEZEN VOOR GREENPAN IS...

kiezen voor the original

“Hoe beter de pan, hoe beter het gerecht! Daarom gebruik ik altijd GreenPan. Zij zijn de uitvinders van de PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag en hun producten zijn fantastisch. Niets is beter dan het origineel, toch?” 

Kijk in Alexanders keuken
Sites-Greenpan-NL-Site
Kijk in Alexanders keuken
global.nocontent