Skip to main content
Ontvang nu 20% korting op alle sets

Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis retourneren

Power up your healthy kitchen - ontdek meer

Barcelona Evershine collectie

Wil jij een professionele kookervaring? Dan is onze collectie Barcelona Evershine iets voor jou. Deze premium reeks ziet er niet alleen mooi uit, maar presteert ook nog eens geweldig!

Sites-Greenpan-NL-Site
Het product

Wat maakt Barcelona Evershine bijzonder?

Gezonde antiaanbaklaag
Deze collectie is afgewerkt met onze meest geavanceerde Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag. Die is extreem duurzaam en volledig PFAS-vrij voor vele jaren gezond kookplezier.
Ovenvaste greep
De ergonomische en stevige handgrepen van roestvrij staal zijn ovenvast, wat deze collectie zeer veelzijdig in gebruik maakt.
Professionele kookervaring
Innovatief design en kwalitatieve materialen zorgen voor een professionele kookervaring en geweldige kookresultaten.

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

 

Bakt niet aan

Onze keramische antiaanbaklaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

 

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antiaanbaklagen.

Sites-Greenpan-NL-Site

Speciaal voor jou

Je hebt niet altijd tijd om uren in de keuken te staan om een gezonde en lekkere maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom zijn onze producten mooi maar praktisch, kwalitatief maar makkelijk in onderhoud en slim maar eenvoudig.

Onze Barcelona Evershine collectie warmt snel op, zorgt voor perfecte resultaten op alle vuren en is makkelijk schoon te maken. Dat betekent minder tijd in de keuken en meer tijd met familie en vrienden. Wil je lang en veel plezier hebben van onze producten? Check onze tips & tricks!

Sites-Greenpan-NL-Site

Voor iedere kok een eigen stijl!

Ontdek onze andere collecties

1 7
global.nocontent